Ζωντανά εικονικά σεμινάρια και διαδικτυακά μαθήματα για ανθοκαλλιεργητές και ανθοκόμους

Ζωντανά εικονικά σεμινάρια και διαδικτυακά μαθήματα για ανθοκαλλιεργητές και ανθοκόμους

November 23, 2022 0 Von admin

Διαδικτυακά Μαθήματα για Ανθοκαλλιεργητές

Ο χειμώνας είναι για μάθηση! Ενώ ο προγραμματισμός της καλλιέργειας και η παραγγελία σπόρων είναι πάντα σημαντικά για τη λειτουργία μιας φάρμας, οι ανθοπώλες δεν πρέπει να παραμελούν να μάθουν περισσότερα για το πώς να λειτουργούν αποτελεσματικά επιχείρηση. Τελικά, μπορείτε να φυτέψετε όσους σπόρους θέλετε, αλλά αν δεν μπορείτε να τους συγκομίσετε και να τους πουλήσετε, ποιο είναι το νόημα; Γίνετε μέλος της Jennie Love, της Love ’n Fresh Flowers, για μια σειρά ζωντανών εικονικών σεμιναρίων και διαδικτυακών μαθημάτων που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την επιχείρησή σας και να βελτιώσετε τις πωλήσεις σας.

Τι είναι ένα «ζωντανό εικονικό σεμινάριο»; Πρόκειται για σύντομα διαδικτυακά μαθήματα μιας συνεδρίας με πολύ εστιασμένο θέμα. Συνήθως τρεις έως τέσσερις ώρες με ζουμ, οι συμμετέχοντες σε σεμινάριο αλληλεπιδρούν ζωντανά με τον εκπαιδευτή, αντί να παρακολουθούν ένα προηχογραφημένο βίντεο. Όλες οι ερωτήσεις απαντώνται ζωντανά πριν την ολοκλήρωση του σεμιναρίου. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μια ηχογράφηση του σεμιναρίου καθώς και φυλλάδια. Τα σεμινάρια διατηρούνται μικρά, ώστε ολόκληρη η ομάδα να μπορεί να αλληλεπιδράσει με την Jennie καταργώντας τη σίγαση και κάνοντας τις ερωτήσεις της δυνατά.

Γίνετε μέλος της Jennie για τα παρακάτω θέματα. Οι εγγραφές για κάθε σεμινάριο θα ανοίγουν 30 ημέρες πριν την ημερομηνία της εκδήλωσης.


Online Courses for Flower Farmers : Πώς να εκτελέσετε μια επιτυχημένη CSA ή συνδρομή λουλουδιών


ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΑΝΘΗΚΕΣ CSA & ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ
Δευτέρα 28 Νοεμβρίου
16:00 – 20:00 ανατολικά

Ένα πρόγραμμα CSA λουλουδιών ή ένα πρόγραμμα συνδρομής μπορεί να είναι ένα σημαντικό όφελος για μια μικρή φάρμα, είτε πρόκειται για μια φάρμα λουλουδιών είτε για μια φάρμα λαχανικών που θέλει να προσθέσει κάτι νέο στις προσφορές της. Ωστόσο, ένα πρόγραμμα CSA ή συνδρομή μπορεί να συνοδεύεται από πολλούς πονοκεφάλους και να επιβαρύνει πραγματικά έναν αγρότη, ειδικά σε μια μικρή ή νέα φάρμα που δεν είναι προετοιμασμένη για τον όγκο των στελεχών που θα χρειαστούν για την εκπλήρωση εβδομαδιαίων παραγγελιών.

Τα θέματα που θα καλυφθούν θα περιλαμβάνουν:
– προγραμματισμός καλλιέργειας για ένα πρόγραμμα CSA λουλουδιών
– δοκιμασμένες και αληθινές συνταγές για μπουκέτα CSA για να ξεκινήσετε
– ποιες επιλογές να προσφέρετε ή να μην προσφέρετε
– η διαφορά μεταξύ CSA και συνδρομής
– χρονισμός
– εργαλεία μάρκετινγκ + πωλήσεων ειδικά για CSA/Συνδρομές
– τιμολόγηση
– παράδοση + εξορθολογισμός logistics
– επικοινωνίες μελών + διαχείριση προσδοκιών
– δείγμα συμφωνίας μέλους CSA
– Δύσκολα διδάγματα + κλασικά λάθη αρχάριου που πρέπει να αποφύγετε

Διαδικτυακά Μαθήματα για Ανθοκαλλιεργητές


Διαδικτυακά μαθήματα για αγρότες λουλουδιών :: Απλά βήματα για καλύτερο μάρκετινγκ για αγρότες και ανθοκόμους


ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΘΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΟΠΩΛΟΥΣ
Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022
16:00 – 20:00 ανατολικά

Έχετε μαγευτεί από το πώς να προωθήσετε αποτελεσματικά τη μικρή σας επιχείρηση λουλουδιών; Κουραστήκατε από τη «φασαρία» της δημιουργίας περιεχομένου και επιθυμείτε να υπήρχε ένας πιο σταθερός τρόπος για να εξασφαλίσετε πωλήσεις; Μάθετε την παλιά (και εύκολη) φόρμουλα για να προσελκύσετε νέους πελάτες με την επωνυμία σας και να τους κρατήσετε πίσω.

Τα θέματα που θα καλυφθούν θα περιλαμβάνουν:
– Η δύναμη του Google + SEO
– Χτίζοντας μια ιστορία επωνυμίας
– Βέλτιστες πρακτικές για ενημερωτικά δελτία
– Απλά εργαλεία και τεχνικές γραφιστικής
– Στρατηγική τιμολόγησης καθώς σχετίζεται με την επωνυμία σας

Διαδικτυακά Μαθήματα για Ανθοκαλλιεργητές


Διαδικτυακά Μαθήματα για Ανθοκομεία :: Φύλλωμα για τη νίκη με την Jennie Love


ΦΥΛΛΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ
Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2022
18:30 – 20:30 ανατολικά

Τα λουλούδια συνήθως παίρνουν το επίκεντρο όταν πρόκειται για μπουκέτα και κεντρικά κομμάτια. Αλλά γύρω από το Love ’n Fresh Flowers, επιθυμούμε και καλλιεργούμε σωρούς από πραγματικά ενδιαφέροντα φυλλώματα, λοβούς σπόρων, χόρτα κ.λπ. που κάνουν τις ανθοδέσμες μας να ξεχωρίζουν. Τότε τα λουλούδια είναι μόνο το κερασάκι στην τούρτα!

Κατά τη διάρκεια αυτού του ζωντανού εικονικού σεμιναρίου, η Jennie θα μιλήσει λεπτομερώς για όλες τις ποικιλίες (60!) φυλλώματος, ετήσιες και πολυετείς, που καλλιεργούνται στο Love n‘ Fresh Flowers. Συμβουλές για την προμήθεια σπόρων και φυτών καθώς και το σωστό στάδιο συγκομιδής για κάθε τύπο φυλλώματος θα περιλαμβάνονται. Οι μαθητές θα λάβουν ένα φυλλάδιο με κάθε ποικιλία φυλλώματος που καλλιεργείται στο Love ’n Fresh Flowers που αναφέρονται. Είναι μακρύς ο κατάλογος!

Διαδικτυακά Μαθήματα για Ανθοκαλλιεργητές


Διαδικτυακά Μαθήματα για Farmers :: Πρόσληψη και Διοίκηση ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ με την Jennie Love


ΠΡΟΣΛΗΨΗ + ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΑ
Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023
16:00 – 20:00 ανατολικά

Αισθάνεστε καταβεβλημένοι με τον όγκο της εργασίας που συσσωρεύεται στο μικρό σας αγρόκτημα ή στον κήπο της αγοράς; Επίσης νιώθετε συγκλονισμένοι από την ιδέα της πρόσληψης βοήθειας; Προσπάθησες να προσλάβεις βοήθεια, αλλά βρήκες ότι ήταν ένα συναισθηματικό τρενάκι που θα προτιμούσες να μην οδηγήσεις; Αυτό το ζωντανό εικονικό σεμινάριο θα σας βοηθήσει να ταιριάξετε μερικά κρίσιμα κομμάτια του παζλ και θα σας δώσει ένα σχέδιο δράσης για να προχωρήσετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση βρίσκοντας και καθοδηγώντας ένα εργατικό πλήρωμα.

Τα θέματα που θα καλυφθούν σε αυτό το σεμινάριο θα είναι:
– Πώς να διαφημιστείτε για βοήθεια
– Πώς να κάνετε συνέντευξη
– Πώς να προσφέρετε τη δουλειά
– Πώς να προπονείστε
– Πώς να διαχειριστείτε τη ροή εργασίας του πληρώματος
– Πώς να δώσετε κίνητρα και να διατηρήσετε ένα καλό πλήρωμα

Διαδικτυακά Μαθήματα για Ανθοκαλλιεργητές


Διαδικτυακά μαθήματα για Farmers :: No-Till Flowers Farming Cohorts with Jennie Love


ΚΟΧΟΡΤΑ ΑΝΘΗΚΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΗΣ
6 μηνιαίες εικονικές συναντήσεις το 2023

Κατά τη διάρκεια κάθε συγκέντρωσης Cohort, η Jennie Love, οικοδέσποινα του Λουλούδια No-Till Το podcast θα παρουσιάσει επίσημα για περίπου 90 λεπτά σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα που σχετίζεται με τις πρακτικές αναγεννητικής καλλιέργειας, προσαρμόζοντας τις πληροφορίες ειδικά στην ανθοφόρα. Τα μέλη της κοόρτης θα ερωτηθούν αρχικά μετά την εγγραφή τους για να μάθουν ποια θέματα αισθάνονται πιο σχετικά με αυτά. Τα αναμενόμενα θέματα για παρουσιάσεις είναι να κάνουν εισροές στο αγρόκτημα για φυσική γονιμότητα, καλλιέργειες τεσσάρων εποχών, άνοιγμα νέου εδάφους για παραγωγή, χρήση πολυετών φυτών για μεγάλη ανθεκτικότητα, σπόροι που ξεκινούν έχοντας κατά νου την ενίσχυση της βιολογίας του εδάφους, τι αγαπούν και μισούν οι καλλιέργειες λουλουδιών. κρεβάτια, κ.λπ. Αυτές οι παρουσιάσεις θα παραδοθούν ζωντανά, όχι προηχογραφημένες.

Μετά την παρουσίαση, θα υπάρχουν 30-45 λεπτά για να κάνετε ερωτήσεις ειδικά σχετικά με το υλικό της παρουσίασης για να βεβαιωθείτε ότι όλα έχουν νόημα για τα μέλη της ομάδας.

Μετά το κατευθυνόμενο τμήμα Q+A, τα μέλη της κοόρτης θα συζητήσουν ενεργά μαζί για όποιες προκλήσεις προκύπτουν επί του παρόντος σε κάθε ένα από τα αγροκτήματα τους και το μυαλό της κυψέλης μπορεί να είναι σε θέση να βοηθήσει στην επίλυση.

Διαδικτυακά Μαθήματα για Ανθοκαλλιεργητές