Η LewerMark Ενισχύει τις Προσφορές Ψυχικής Υγείας με τη Συνεργασία Togetherall

Η LewerMark Ενισχύει τις Προσφορές Ψυχικής Υγείας με τη Συνεργασία Togetherall

Januar 24, 2022 0 Von admin

Overland Park, KS (24 Ιανουαρίου 2022) —​​Η LewerMark, ένας καινοτόμος πάροχος ασφάλισης υγείας για φοιτητές, καλωσορίζει το Togetherall στο φοιτητικό πρόγραμμα LewerMark. Η πλατφόρμα Togetherall θα ενισχύσει την ικανότητα του LewerMark να υποστηρίζει σχολεία, κολέγια και πανεπιστήμια πελατών με ένα επιπλέον επίπεδο φροντίδας ψυχικής υγείας.

Για περισσότερα από 30 χρόνια στην αγορά φοιτητικής ασφάλισης υγείας, η LewerMark καινοτομεί και προσφέρει μια ολιστική σειρά υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για διεθνείς φοιτητές και φοιτητές στο εξωτερικό. Η προσθήκη του Togetherall προσφέρει μια πρωτοποριακή απάντηση στην αυξανόμενη ανησυχία σχετικά με την ψυχική υγεία των μαθητών και την επιθυμία να συναντηθούν διεθνείς φοιτητές όπου βρίσκονται.

Togetherall μειώνει τα εμπόδια που εμποδίζουν τους μαθητές να αναζητήσουν υποστήριξη ψυχικής υγείας μέσω ενός ασφαλούς και ανώνυμου δικτύου υποστήριξης από ομοτίμους. Το δίκτυο Togetherall συνδέει τους συμμετέχοντες μέσω διαδικτυακών πινάκων μηνυμάτων, όπου μπορούν να μοιραστούν τα συναισθήματά τους, να συνομιλήσουν με άλλους που αντιμετωπίζουν παρόμοιους αγώνες και να προσφέρουν βοήθεια ο ένας στον άλλο. Το σύστημα διευκολύνεται και παρακολουθείται από αδειοδοτημένους επαγγελματίες ψυχικής υγείας, γνωστούς ως «Οδηγοί τοίχου», οι οποίοι ενθαρρύνουν τη δέσμευση και καθοδηγούν τους μαθητές στους πόρους.

„Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Togetherall για να βελτιώσουμε την προσφορά ασφάλισης για φοιτητές“, δήλωσε ο Nik Lewer, Senior Vice President της LewerMark. «Εργαζόμαστε σκληρά, ειδικά υπό το φως της πανδημίας του Covid, για να κάνουμε τις υπηρεσίες ψυχικής μας υγείας εύκολα διαθέσιμες και προσβάσιμες στο φοιτητικό μας σώμα. Το Togetherall μοιράζεται αυτόν τον στόχο, που τους κάνει να ταιριάζουν απόλυτα στο φοιτητικό μας πρόγραμμα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους μαθητές μια είσοδο χαμηλών φραγμών για να λάβουν την υποστήριξη ψυχικής υγείας που μπορεί να μην αναζητήσουν αυτοπροσώπως, καθώς και ένα χώρο για να οικοδομήσουμε κοινότητα και να προσφέρουμε υποστήριξη από ομοτίμους».

Η LewerMark συνεχίζει να προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες και οφέλη στη διεθνή φοιτητική κοινότητα και τις σπουδές στο εξωτερικό. Άλλες βασικές συνεργασίες περιλαμβάνουν το Teladoc και το My Student Support Program (My SSP), ένα πρόγραμμα που προστέθηκε για πρώτη φορά το 2018.

Σχετικά με το LewerMark:

Καινοτόμος, ανταποκρινόμενος, γνώστης: Η LewerMark είναι ο ηγέτης στη Διεθνή Εκπαίδευση για διεθνή ασφάλιση υγείας φοιτητών. Η προσέγγιση θυρωρείου, τα προσαρμοσμένα σχέδια σχεδίων και η τεχνογνωσία της LewerMark με διεθνείς φοιτητές επιτρέπει στα κολέγια και τα πανεπιστήμια πελατών να επικεντρωθούν στις πιεστικές ανάγκες των μαθητών τους.

Σχετικά με το Togetherall:

Ιδρύθηκε το 2007, η Togetherall είναι μια κορυφαία διαδικτυακή υπηρεσία ψυχικής υγείας που παρέχει σε εκατομμύρια ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Νέα Ζηλανδία πρόσβαση στην κοινότητα και την επαγγελματική υποστήριξη 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Η υπηρεσία έχει αποδειχθεί ότι βοηθά όσους παλεύουν με το άγχος, την απομόνωση, το άγχος και άλλα κοινά προβλήματα ψυχικής υγείας. Togetherall συνεργάζεται με οργανισμούς στον εταιρικό, την εκπαίδευση, την υγεία και τους μη κερδοσκοπικούς τομείς. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε https://togetherall.com/en-us/.