Καλύτερη αναχρηματοδότηση φοιτητικού δανείου ιατρικής σχολής

Καλύτερη αναχρηματοδότηση φοιτητικού δανείου ιατρικής σχολής

November 9, 2022 0 Von admin
καλύτεροι δανειστές αναχρηματοδότησης δανείων φοιτητών ιατρικής σχολής

Οι γιατροί και άλλοι επαγγελματίες υγείας συνήθως φεύγουν από την ιατρική σχολή με μεγάλα ποσά χρέους φοιτητικού δανείου. Ωστόσο, οι περισσότεροι θα συνεχίσουν να είναι επαγγελματίες υψηλού εισοδήματος.

Η αναχρηματοδότηση δανείων ιατρικής σχολής μπορεί να είναι ένας απλός τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων κατά την αποπληρωμή του δανείου. Το κλειδί είναι να ψωνίζετε για το χαμηλότερο επιτόκιο.

Για επαγγελματίες υγείας με ιδιωτικά φοιτητικά δάνεια, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο αναχρηματοδότησης αυτών των δανείων ιατρικής σχολής όσο συχνά μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από τόκους. Εάν έχετε ομοσπονδιακά φοιτητικά δάνεια, η αναχρηματοδότηση μπορεί να έχει ή να μην έχει νόημα – ανάλογα αν πρόκειται να επιδιώξετε τη συγχώρεση δανείου δημόσιας υπηρεσίας.

Ακολουθεί ο οδηγός μας για το πώς και πότε (και με ποιον) να αναχρηματοδοτήσουμε τα δάνεια της ιατρικής σχολής.

Οι καλύτερες εταιρείες για την αναχρηματοδότηση φοιτητικών δανείων ιατρικής σχολής

Πριν Αναχρηματοδοτήσετε Δάνεια Ιατρικής Σχολής

Προτού σκεφτείτε να αναχρηματοδοτήσετε τα δάνεια της ιατρικής σχολής σας, πρέπει να υπολογίσετε τι είδους φοιτητικά δάνεια έχετε, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα. Αν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό για το πού μπορείτε να βρείτε τα φοιτητικά δάνειά σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε έναν συνδυασμό ομοσπονδιακών και ιδιωτικών φοιτητικών δανείων.

Ανάλογα με τον τύπο του δανείου σας και την τρέχουσα καριέρα σας (και τους μελλοντικούς στόχους σταδιοδρομίας), μπορείτε να κάνετε ένα σχέδιο. Εάν πρόκειται να εξετάσετε τη συγχώρεση φοιτητικού δανείου για τους γιατρούς, συνήθως δεν θέλετε να αναχρηματοδοτήσετε τα φοιτητικά σας δάνεια.

Ωστόσο, εάν έχετε ιδιωτικά φοιτητικά δάνεια, μπορεί να είναι λογικό να κάνετε αναχρηματοδότηση όσο το δυνατόν συχνότερα για να μειώσετε το επιτόκιο.

Ανακεφαλαιώνοντας, προτού αναχρηματοδοτήσετε τα φοιτητικά σας δάνεια από την ιατρική σχολή, θα πρέπει:

 • Μάθετε ποιους τύπους δανείων έχετε – Κατανοήστε τη διαφορά μεταξύ ομοσπονδιακών και ιδιωτικών φοιτητικών δανείων.
 • Κατανοήστε τους τρέχοντες και μελλοντικούς στόχους της καριέρας σας – Γνωρίστε εάν πρόκειται να εργαστείτε σε δημόσια υπηρεσία ή ιδιωτικό ιατρείο, καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει τις επιλογές διαγραφής του δανείου σας.
 • Ελέγξτε για διαγραφή δανείου ή βοήθεια αποπληρωμής δανείου – Ορισμένες πολιτείες θα προσφέρουν βοήθεια αποπληρωμής δανείου ακόμα κι αν έχετε ιδιωτικά δάνεια.
 • Μάθετε τα οικονομικά σας νούμερα – Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια καλή ιδέα για το πιστωτικό σας σκορ, καθώς και την απόδειξη του εισοδήματός σας.

Καλύτερη αναχρηματοδότηση φοιτητικού δανείου ιατρικής σχολής

Εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές μας για αναχρηματοδότηση δανείων φοιτητών ιατρικής σχολής. Αυτές οι επιλογές μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς από την τακτική λίστα των εταιρειών αναχρηματοδότησης φοιτητικών δανείων, επειδή οι γιατροί έχουν συνήθως υψηλότερα εισοδήματα και υψηλότερα υπόλοιπα δανείων.

Σημείωση: Οι προσφορές αναχρηματοδότησης που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο προέρχονται από εταιρείες από τις οποίες το The College Investor λαμβάνει αποζημίωση. Αυτή η αποζημίωση μπορεί να επηρεάσει το πώς και πού εμφανίζονται τα προϊόντα σε αυτόν τον ιστότοπο (συμπεριλαμβανομένης, για παράδειγμα, της σειράς με την οποία εμφανίζονται – αλλά προς το παρόν διατηρούμε τους δανειστές αλφαβητικά). Το College Investor δεν περιλαμβάνει όλες τις εταιρείες φοιτητικών δανείων ή όλες τις προσφορές φοιτητικών δανείων που είναι διαθέσιμες στην αγορά.

Αξιόπιστος

Αξιόπιστος είναι η αγαπημένη μας αγορά για σύγκριση φοιτητικών δανείων. Έχουν σχεδόν δώδεκα διαφορετικούς δανειστές που μπορείτε εύκολα να ψωνίσετε και να συγκρίνετε στην πλατφόρμα τους. Ως αποτέλεσμα του να είστε αγορά, μπορείτε να λάβετε εξαιρετικές τιμές και όρους, επειδή βλέπετε τις καλύτερες προσφορές από διάφορους δανειστές.

Αυτήν τη στιγμή, προσφέρουν τις ακόλουθες τιμές:

 • Σταθερό ποσοστό: 2,94% – 11,87% ΑΠΡ
 • Μεταβλητός ρυθμός: 2,48% – 11,67% ΑΠΡ

Και ως αναγνώστης του College Investor, ανεξάρτητα από τον δανειστή που θα επιλέξετε – εάν κάνετε αναχρηματοδότηση στην πλατφόρμα του, θα λάβετε:

 • Μπόνους δωροκάρτας 1.000$ εάν αναχρηματοδοτήσετε τουλάχιστον 100.000 $ σε φοιτητικά δάνεια.
 • Μπόνους δωροκάρτας 300$ εάν αναχρηματοδοτήσετε λιγότερο από 100.000 $ σε φοιτητικά δάνεια.

Λάβετε μια προσφορά στο Credible >>

Διαβάστε την αξιόπιστη κριτική μας εδώ.

καλύτεροι δανειστές για αναχρηματοδότηση δανείων ιατρικής σχολής: αξιόπιστο

ΞΩΤΙΚΑ

Η ELFI έχει μακρά εμπειρία στο να βοηθά γιατρούς και άλλους στον ιατρικό τομέα να αναχρηματοδοτήσουν τα φοιτητικά τους δάνεια. Επιπλέον, βρίσκονται σταθερά στην κορυφή των διαγραμμάτων „καλύτερης τιμής“ και των κατατάξεων εξυπηρέτησης πελατών.

Το ελάχιστο δάνειο ELFI είναι 10.000 $ για αναχρηματοδότες, με το μέγιστο να είναι το υπόλοιπο του δανείου σας. Αυτό μπορεί να είναι μια τεράστια νίκη για δανειολήπτες με υψηλό χρέος φοιτητικού δανείου, ειδικά για τους γιατρούς.

Η ELFI δεν έχει δημοσιεύσει συγκεκριμένα ελάχιστα πιστωτικά όρια, αλλά απαιτεί από τους δανειολήπτες να είναι φερέγγυοι (ή να έχουν έναν αξιόπιστο συνυπογράφοντα). Ένα από τα λίγα μειονεκτήματα του ELFI, ωστόσο, είναι ότι είναι ένας από τους λίγους δανειστές σε αυτήν τη λίστα που δεν προσφέρει πρόγραμμα απελευθέρωσης από κοινού.

Αυτήν τη στιγμή, προσφέρουν τις ακόλουθες τιμές:

 • Σταθερό ποσοστό:
  4,29% – 7,29% ΑΠΡ
 • Μεταβλητός ρυθμός: 2,48% – 7,24% ΑΠΡ

Το ELFI προσφέρει ένα φοβερό μπόνους στους αναγνώστες μας:

 • Μπόνους 1.100$ όταν αναχρηματοδοτείτε τουλάχιστον 100.000 $ σε φοιτητικά δάνεια.
 • Μπόνους 550$ όταν αναχρηματοδοτείτε λιγότερο από 100.000 $ αλλά τουλάχιστον 50.000 $ σε φοιτητικά δάνεια.

Ρίξτε μια ματιά στο ELFI και ξεκινήστε >>

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας στο ELFI.

Αναχρηματοδότηση Δάνεια Ιατρικής Σχολής: ELFI

Πρώτη Δημοκρατία

Πρώτη Δημοκρατία είναι μια παραδοσιακή τράπεζα που προσφέρει βοήθεια σε όσους θέλουν να αναχρηματοδοτήσουν. Προσφέρουν ένα ελαφρώς διαφορετικό προϊόν – ένα προσωπικό πιστωτικό όριο – το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναχρηματοδότηση των φοιτητικών σας δανείων.

Η First Republic είναι γνωστή για το ότι έχει μερικά από τα χαμηλότερα επιτόκια δανείων. Επομένως, εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις, θα πρέπει να τα ελέγξετε! Επιπλέον, ένα ωραίο μπόνους καλωσορίσματος των 300 $ αν ανοίξετε έναν λογαριασμό είναι πάντα ένα συν! Επίσης αναφέρονται σταθερά ως μία από τις καλύτερες τράπεζες για ιδιώτες υψηλής καθαρής θέσης.

Η First Republic προσφέρει μόνο δάνειο σταθερού επιτοκίου: 3,95% – 5,45% ΑΠΡ

Σημειώστε ότι τα προσωπικά πιστωτικά όρια της First Republic είναι διαθέσιμα μόνο σε κατοίκους ορισμένων περιοχών. Για να δείτε αν ζείτε σε μια υποστηριζόμενη περιοχή, ανατρέξτε στην πλήρη κριτική μας για την First Republic εδώ.

Κάντε αίτηση στην First Republic εδώ >>

καλύτερη αναχρηματοδότηση δανείου ιατρικής σχολής: Αναχρηματοδότηση φοιτητικού δανείου First Republic

Laurel Road

Η Laurel Road είναι η πλέον κατάλληλη για πτυχιούχους ιατρικής και οδοντιατρικής, αλλά έχουν επιλογές αναχρηματοδότησης φοιτητικού δανείου για οποιονδήποτε δανειολήπτη.

Ένα από τα πράγματα που μας αρέσουν πολύ σε αυτά είναι ότι είναι ένας από τους λίγους δανειστές που προσφέρουν ειδικές επιλογές πληρωμής για ιατρικούς κατοίκους. Επί του παρόντος, μπορείτε να πληρώνετε μόλις 100 $ το μήνα για τα δάνειά σας που έχετε αναχρηματοδοτήσει με τη Laurel Road ενώ βρίσκεστε στην κατοικία.

Αυτήν τη στιγμή, προσφέρουν τις ακόλουθες τιμές:

 • Σταθερό ποσοστό: 4,49% – 6,90% ΑΠΡ
 • Μεταβλητός ρυθμός: 2,50% – 6,80% ΑΠΡ

Επιπλέον, εάν κάνετε αναχρηματοδότηση μέσω της Laurel Road, κάντε αίτηση μέσω του ιστότοπού μας για ένα μπόνους 200 $!

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας στο Laurel Road.

Κάντε αίτηση τώρα στο Laurel Road >>

αναχρηματοδότηση δανείου ιατρικής σχολής: Laurel Road

Splash Financial

Splash Financial είναι μια αγορά αναχρηματοδότησης φοιτητικών δανείων που συνεργάζεται με μερικούς μεγάλους δανειστές, όπως η Nelnet Bank, η Laurel Road και η PenFed.

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα το Splash στους κατοίκους της ιατρικής, καθώς προσφέρουν πληρωμές 100 $ για τα αναχρηματοδοτούμενα δάνειά σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας και για έως και 6 μήνες μετά.

Έχουν επίσης σταθερά μερικά από τα χαμηλότερα ποσοστά. Αυτήν τη στιγμή, προσφέρουν τις ακόλουθες τιμές:

 • Σταθερό ποσοστό: 3,99% – 8,49% ΑΠΡ
 • Μεταβλητός ρυθμός: 2,50% – 8,65% ΑΠΡ

Το Splash προσφέρει επί του παρόντος στους αναγνώστες του College Investor ένα μπόνους $500 εάν αναχρηματοδοτήσετε ένα δάνειο άνω των $50.000.

Αυτό είναι ένα μεγάλο μπόνους και μπορείτε κάντε αίτηση εδώ για να ξεκινήσετε.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το Splash εδώ.

καλύτερη αναχρηματοδότηση ιατρικής σχολής: splash οικονομική

Πρέπει να αναχρηματοδοτήσετε δάνεια ιατρικής σχολής;

Θυμηθείτε, η αναχρηματοδότηση φοιτητικού δανείου είναι όταν συνάπτετε ένα νέο ιδιωτικό φοιτητικό δάνειο για να αντικαταστήσετε τα υπάρχοντα δάνειά σας. Τα υπάρχοντα δάνειά σας θα μπορούσαν να είναι ομοσπονδιακά ή ιδιωτικά (ή πιθανότατα συνδυασμός και των δύο).

Επειδή αντικαθιστάτε τα παλιά σας δάνεια με ένα νέο δάνειο, μπορεί να μην έχει νόημα η αναχρηματοδότηση. Για παράδειγμα, εάν εργάζεστε σε δημόσια υπηρεσία (σε μη κερδοσκοπικό νοσοκομείο ή ομάδα υγείας), είναι πιθανώς μια καλύτερη επιλογή να ζητήσετε συγχώρεση δανείου δημόσιας υπηρεσίας.

Ωστόσο, εάν έχετε ιδιωτικά φοιτητικά δάνεια, είναι πάντα καλή ιδέα να κάνετε αναχρηματοδότηση σε χαμηλότερο επιτόκιο εάν μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα.

Εδώ είναι πότε θα μπορούσε να έχει νόημα η αναχρηματοδότηση δανείων ιατρικής σχολής:

 • Έχετε ιδιωτικά φοιτητικά δάνεια – Είναι πάντα λογικό να αναχρηματοδοτείτε ιδιωτικά φοιτητικά δάνεια για να προσπαθήσετε να επιτύχετε το χαμηλότερο δυνατό επιτόκιο (για να εξοικονομήσετε χρήματα).
 • Είστε 100% βέβαιοι ότι δεν θα πληροίτε τις προϋποθέσεις για κανένα πρόγραμμα διαγραφής δανείου όπως το PSLF – Εάν έχετε ομοσπονδιακά δάνεια αλλά εργάζεστε σε ιδιωτικό ιατρείο και είστε βέβαιοι ότι δεν θα πληροίτε τις προϋποθέσεις για κανένα πρόγραμμα διαγραφής δανείου, θα μπορούσε φροντίστε να αναχρηματοδοτήσετε.
 • Θα εξοφλήσετε τα δάνεια σε 5 χρόνια ή λιγότερο (χωρίς διαγραφή δανείου) – Τα καλύτερα επιτόκια για φοιτητικά δάνεια είναι συνήθως για όρους δανείου 5 ετών ή λιγότερο. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια επιλογή για εξοικονόμηση χρημάτων. Ωστόσο, μην θέτετε σε κίνδυνο τη συγχώρεση του δανείου εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις.

Μην ξεχάσετε να εξετάσετε εναλλακτικές επιλογές αποπληρωμής φοιτητικού δανείου γιατρού

Εάν έχετε ομοσπονδιακά δάνεια, αλλά δεν είστε σίγουροι εάν πρέπει να τα αναχρηματοδοτήσετε σε ιδιωτικά δάνεια, ίσως έχετε και άλλες επιλογές που θα μπορούσαν να είναι επωφελείς.

Πρώτον, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να μπείτε σε ένα πρόγραμμα αποπληρωμής με γνώμονα το εισόδημα. Οι κύριες επιλογές σχεδίου για τους γιατρούς θα είναι μεταξύ PAYE και REPAYE. Θα χρειαστεί να κάνετε κάποια μαθηματικά και να δείτε ποιο είναι το καλύτερο, αλλά γενικά, το REPAYE είναι εξαιρετικό για την επιδότηση επιτοκίου, το οποίο μπορεί να είναι χρήσιμο. Ωστόσο, εάν έχετε επίσης σύζυγο με υψηλές αποδοχές, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το συνδυασμένο AGI σας – κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει στο πλάνο πληρωμών σας.

Εάν έχετε σύζυγο με υψηλό εισόδημα, θα μπορούσατε να εξετάσετε την υποβολή των φόρων σας χωριστά και να επωφεληθείτε από το PAYE. Ενώ μπορεί να πληρώσετε λίγο περισσότερους φόρους, η εξοικονόμηση πόρων στην πληρωμή του φοιτητικού σας δανείου μπορεί να είναι σημαντική.

Και αν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε με το σχέδιό σας, ρίξτε μια ματιά στις Συμβουλές για Φοιτητικό Δάνειο από τον Επενδυτή White Coat. Η τεχνογνωσία τους με τους γιατρούς και τα φοιτητικά δάνεια είναι κορυφαία καθώς σε αυτό εστιάζουν μόνο.

Σχετικά Άρθρα:

Συγχώρεση φοιτητικού δανείου για γιατρούς: Οδηγός βήμα προς βήμα
Καλύτερες εταιρείες αναχρηματοδότησης φοιτητικού δανείου τον Νοέμβριο του 2022
Τα καλύτερα μπόνους αναχρηματοδότησης φοιτητικού δανείου και προωθητικές προσφορές Νοεμβρίου 2022