Νέα σημείωση καθοδήγησης – Τι να κάνετε εάν ένας δημοσιογράφος παρευρεθεί στην ακρόασή σας

Νέα σημείωση καθοδήγησης – Τι να κάνετε εάν ένας δημοσιογράφος παρευρεθεί στην ακρόασή σας

Februar 5, 2023 0 Von admin

Όπως το Το Pilot Reporting Transparency πρόκειται να κυκλοφορήσει, θεωρήσαμε ότι θα ήταν χρήσιμο να συγκεντρώσουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για όσους μπορεί να συναντήσουν για πρώτη φορά δημοσιογράφους και νομικούς μπλόγκερ στις δικαστικές τους αίθουσες. Συμβουλή νούμερο ένα: Μην πανικοβάλλεστε!

Η καθοδήγηση δεν εγκρίνεται επίσημα, αλλά ελπίζουμε να είναι χρήσιμη. Μη διστάσετε να το κατεβάσετε και να το κυκλοφορήσετε. Ελπίζουμε ότι θα είναι χρήσιμο και θα είναι μια εποικοδομητική συνεισφορά που θα βοηθήσει στην εξομάλυνση του δρόμου καθώς ξεκινάμε όλοι μαζί σε κάπως άγνωστο έδαφος.

Τα λέμε στο δικαστήριο!

Τι να κάνετε εάν ένας ρεπόρτερ παρευρεθεί στο Guidance

Υ.Γ. Η καθοδήγηση δεν είναι συγκεκριμένη για τον ίδιο τον πιλότο – ισχύει για την παρουσία των ρεπόρτερ γενικότερα. Τα πράγματα θα λειτουργήσουν διαφορετικά στα 3 πιλοτικά δικαστήρια (Κάρντιφ, Λιντς και Καρλάιλ) καθώς δεν θα είναι απαραίτητο για τους δημοσιογράφους να ζητήσουν άδεια αναφοράς σε αυτές τις περιπτώσεις – όλα αυτά εξηγούνται στην Καθοδήγηση που εκδόθηκε από τον Πρόεδρο της Οικογένειας Division, που είναι το πλαίσιο πάνω στο οποίο θα τρέξει ο πιλότος. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε την ανάρτησή μας εδώ, η οποία εξηγεί λίγο περισσότερα για τον πιλότο.

Όσοι ενδιαφέρονται για το πιλότο θα πρέπει να σημειώσουν ότι η πιο πρόσφατη επανάληψη της Καθοδήγησης πιλότου του Προέδρου και του προτύπου Διαταγής Διαφάνειας είναι τώρα σε κυκλοφορία, αλλά δεν φαίνεται να έχουν φτάσει ακόμη στο Σελίδα TIG. Όσοι επιθυμούν να ανατρέξουν στην καθοδήγηση θα πρέπει να αναζητήσουν την καθοδήγηση με ημερομηνία 18 Ιανουαρίου 2023 (όχι Νοεμβρίου 2022). Τα έχουμε ανεβάσει παρακάτω σε περίπτωση που κάποιος τα χρειαστεί στο μεταξύ.

Πρόεδρος της Πιλοτικής Καθοδήγησης του Τμήματος Οικογένειας

Εντολή διαφάνειας προτύπου

Χαρακτηριστική φωτογραφία: Ιδιωτική χωρίς είσοδο από τον Brad Highham στο Flickr – ευχαριστώ (Creative commons)