Οφέλη από τη χρήση κυματοειδούς χαρτονιού για προσαρμοσμένες οθόνες

Οφέλη από τη χρήση κυματοειδούς χαρτονιού για προσαρμοσμένες οθόνες

November 29, 2022 0 Von admin

οφέλη από τη χρήση χαρτονιού για προσαρμοσμένες οθόνες

Εργάζεστε σε μια οθόνη σημείου αγοράς για τα προϊόντα σας και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το αποτέλεσμα είναι ανθεκτικό, εντυπωσιακό και οργανώνει τα αντικείμενα προς πώληση. Το κυματοειδές χαρτόνι είναι ένα απλό υλικό με πολλά χαρακτηριστικά και πρακτικές χρήσεις που το καθιστούν μια επιθυμητή επιλογή.

Τα πλεονεκτήματα των οθονών από κυματοειδές χαρτόνι σχετίζονται κυρίως με το πόσο εύκολο είναι να δουλέψει αυτό το υλικό για κατασκευαστές και εμπόρους λιανικής.

Σημείωση: Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τον όρο „χαρτόνι“ όταν αναφέρονται σε κυματοειδές υλικό για αποστολή ή εκθέσεις. Τεχνικά, το χαρτόνι αναφέρεται σε ένα παχύ χαρτί και τα κυματοειδές υλικά περιλαμβάνουν εξωτερικές επενδύσεις με αυλακώσεις στη μέση. Σε αυτό το άρθρο, χρησιμοποιούμε και τους δύο όρους για να αναφερθούμε στο χοντρό κυματοειδές ινοσανίδες που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ανθεκτικών οθονών.

1. Προσιτό

Οι οθόνες λιανικής από κυματοειδές χαρτόνι είναι ένα οικονομικό εργαλείο μάρκετινγκ για προσωρινές χρήσεις. Είναι λιγότερο δαπανηρή η κατασκευή τους σε σύγκριση με οθόνες που χρησιμοποιούν πλαστικό, μέταλλο ή άλλα υλικά. Το κόστος αποστολής του χαρτονιού είναι επίσης μικρότερο επειδή είναι ελαφρύ.

Αν και άλλα υλικά μπορεί να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, το κυματοειδές χαρτόνι είναι ασυναγώνιστο όταν πρόκειται για το αρχικό κόστος. Εάν σκοπεύετε να αναβαθμίσετε το μοντέλο του σημείου αγοράς σας για νέο απόθεμα στο εγγύς μέλλον, το να ξοδέψετε λιγότερα σε μια προσωρινή οθόνη είναι μια λογική επιλογή. Μπορείτε να αποκτήσετε την πλήρως προσαρμοσμένη, υψηλής ποιότητας οθόνη που οραματίζεστε χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα μόνο για τη σχεδίαση.

2. Κατασκευάζεται γρήγορα

Τα κυματοειδές είδη είναι εύκολο να κατασκευαστούν, ώστε να μπορείτε να εφαρμόσετε τη στρατηγική εμπορευμάτων σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οι οθόνες κατασκευασμένες από άλλα υλικά χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να παραχθούν και ορισμένες απαιτούν ακριβά εργαλεία για τη δημιουργία τους.

Το κυματοειδές χαρτόνι είναι ένα από τα πιο φιλικά υλικά για καλούπωμα, κοπή και κατασκευή στη βιομηχανία της οθόνης. Αυτή η ποιότητα μιλά για τη δημοτικότητά της ως συσκευασίας και λιανικής πώλησης προϊόντων σε πολλούς τομείς.

Εάν θέλετε να αλλάξετε κάτι σχετικά με ένα σχέδιο προτού το διαθέσετε στους συνεργάτες του καταστήματός σας, μπορείτε να ζητήσετε μια νέα έκδοση και να περιμένετε τη γρήγορη δημιουργία του. Συγκεκριμένα, η ταχύτητα της κατασκευής κυματοειδούς χαρτονιού το καθιστά ιδανικό για εποχιακά έργα.

3. Εύκολο στη συναρμολόγηση

Οι υπάλληλοι του καταστήματος είναι μερικές φορές υπεύθυνοι για τη συναρμολόγηση της οθόνης σημείου αγοράς μόλις φτάσει με τα προϊόντα σας. Οι προσαρμοσμένες οθόνες από κυματοειδές ινοσανίδες είναι απλές στη συναρμολόγηση και συνήθως απαιτούν λίγα —αν υπάρχουν— εργαλεία. Η χρήση αυτού του υλικού για την κατασκευή της θήκης του προϊόντος σας είναι μια φιλική προς το χρήστη επιλογή για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

4. Ανθεκτικό

Αν και το χαρτόνι είναι ένα ελαφρύ και φθηνό υλικό, οι οθόνες σημείου αγοράς από κυματοειδές χαρτόνι μπορούν να αντέξουν πολλή φθορά και να διαρκέσουν σε μια καμπάνια merchandising. Το κυματοειδές χαρτόνι έχει σχεδιαστεί ειδικά για να έχει υψηλό βαθμό φυσικής ακεραιότητας.

Εάν αναμένετε ότι η οθόνη του προϊόντος σας θα εκτεθεί σε υγρασία, ίσως να θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια αδιάβροχη επιλογή αντί για χαρτόνι. Εκτός από αυτό το μειονέκτημα, το χαρτόνι είναι πολύ ανθεκτικό.

5. Εύκολο στη μεταφορά

Οι οθόνες από κυματοειδές χαρτόνι είναι ελαφριές, εύκολες στη μεταφορά και μπορούν να αποσταλούν όταν συναρμολογηθούν πλήρως. Ο έμπορος μπορεί να μετακινήσει την κενή οθόνη σε μια νέα τοποθεσία με ελάχιστη προσπάθεια και να εφοδιάσει εκ νέου τα προϊόντα σας για να καλύψει τη ζήτηση. Όταν αποσυναρμολογούνται, χωρούν στο πίσω κάθισμα των περισσότερων οχημάτων.

εύκολο στη μεταφορά

6. Φιλικό προς το περιβάλλον

Για εταιρείες με φιλικές προς το περιβάλλον αξίες, το κυματοειδές χαρτόνι είναι μια από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές για προβολή στο σημείο αγοράς. Το κυματοειδές χαρτόνι είναι 100% ανακυκλώσιμο και μπορείτε να εκτυπώσετε πάνω του χρησιμοποιώντας ζωντανά μελάνια φυτικής προέλευσης. Πολλά υλικά από χαρτόνι ανακυκλώνονται από απόβλητα μετά την κατανάλωση.

Η δημιουργία μιας βιώσιμης εικόνας επωνυμίας με συμβατές οθόνες σάς επιτρέπει να προσελκύετε τις ευαισθησίες των σύγχρονων πελατών και να είστε μπροστά από τον ανταγωνισμό μάρκετινγκ. Το Cardboard είναι μια από τις πιο προσιτές λύσεις για βιώσιμο branding.

7. Προσφυγή στους πελάτες

Οι πελάτες έχουν συνηθίσει να βλέπουν κυματοειδείς οθόνες στα καταστήματα. Είναι ένα ελκυστικό υλικό με τις δυνατότητες εκτύπωσης για φωτεινά χρώματα και ευκρινείς εικόνες. Οι εναλλακτικές λύσεις είναι πιο δύσκολο να μεταμορφωθούν σε δημιουργικά σχήματα, καθιστώντας τα λίγο λιγότερο ελκυστικά.

Το μάρκετινγκ με προσαρμοσμένες οθόνες από χαρτόνι είναι ένας εύκολος, οικονομικός τρόπος για να διαδοθεί η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας. Αυτές οι οθόνες οργανώνουν ομοιόμορφα τα προϊόντα σας, ώστε να είναι εύκολο να τραβήξουν και να τραβήξουν την προσοχή με έντονα χρώματα και εικόνες.

8. Ευέλικτο

Οι κυματοειδείς οθόνες σημείου αγοράς είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμες, ειδικά όταν πρόκειται για εκτύπωση και σχεδιασμό. Μπορούν να διαμορφωθούν για να χωρέσουν τα εμπορεύματά σας με ράφια ή τσέπες. Μπορείτε να προσθέσετε μια επίπεδη επιφάνεια ειδικά για μάρκετινγκ σε πλήρες χρώμα. Το πορώδες υλικό διευκολύνει επίσης την εκτύπωση ή την προσθήκη αυτοκόλλητων.

Οι οθόνες από χαρτόνι διατίθενται σε σχεδόν απεριόριστα σχέδια και είναι κατάλληλες για οποιοδήποτε μέρος ενός καταστήματος με βάση το σχέδιο. Μπορείτε να ζητήσετε μια οθόνη πάγκου για την περιοχή ταμείου, μια οθόνη δαπέδου για χρήση σε διαδρόμους ή μια οθόνη για περίπτερα εμπορικών εκθέσεων.

9. Ελαφρύ

Το κυματοειδές χαρτόνι είναι ισχυρό και ανθεκτικό, αλλά είναι το ελαφρύτερο υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οθόνη. Δεδομένου ότι οι οθόνες από κυματοειδές χαρτόνι δημιουργούνται συχνά για προσωρινές καμπάνιες μάρκετινγκ, είναι ένα πλεονέκτημα για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων όταν είναι εύκολο να μετακινηθούν σε μια τοποθεσία του καταστήματος με λιγότερο επισκεψιμότητα αφού έχουν εξυπηρετήσει τον κύριο σκοπό τους.

10. Ευκίνητος

Οι οθόνες από χαρτόνι είναι φθηνές στην παραγωγή, απλές στη συναρμολόγηση και προσφέρουν γρήγορη ανάκαμψη. Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων μπορούν εύκολα να ανταλλάξουν σχέδια για να ανανεώσουν την αρχική οθόνη ή να διαθέσουν νέα προϊόντα στην ίδια κατηγορία. Το Cardboard είναι μια εξαιρετική επιλογή συνολικά για τη δοκιμή προϊόντων ή την προσέλκυση πελατών στα είδη περιορισμένης έκδοσης.

Δεδομένου ότι είναι εύκολο να κάνετε αλλαγές όταν εργάζεστε με χαρτόνι, μπορείτε να επιλύσετε γρήγορα οποιοδήποτε πρόβλημα με το σχέδιο ή να προσθέσετε κάτι σε ένα παλιό σχέδιο.

11. Προσαρμόσιμο

Οι κυματοειδείς οθόνες διατίθενται σε πολλά σχήματα και μεγέθη και είναι σχεδιασμένες σε προσιτές τιμές για κάθε συγκεκριμένο χώρο ενός καταστήματος. Άλλα υλικά οθόνης είναι επίσης προσαρμόσιμα, αλλά τα περισσότερα στερούνται την ευκολία προσαρμογής που μπορεί να προσφέρει το χαρτόνι.

Το χαρτόνι είναι ένα πορώδες υλικό που χρησιμεύει επίσης ως εξαιρετικός καμβάς για όλους τους τύπους μελανιού. Μπορεί να εκτυπωθεί σε οποιοδήποτε επίπεδο χαρτόνι, γεγονός που το καθιστά ιδανική επιλογή για την προβολή ιδεών ως διαφημιστικό χώρο.

Μπορείτε να εκτυπώσετε οποιοδήποτε κείμενο ή γραφικά σε οθόνες από κυματοειδές χαρτόνι σε λογικές τιμές. Άλλα υλικά μπορεί να απαιτούν συγκεκριμένα μελάνια που θα προσκολλώνται καλύτερα για πλήρη κορεσμό ή μια χημική επεξεργασία που θα κάνει τα χρώματα να φαίνονται πιο καθαρά.

Το Cardboard είναι ένας ευέλικτος χώρος εκτύπωσης, είτε θέλετε να εκτυπώσετε τη μασκότ σας, εποχιακά ή εορταστικά γραφικά, το λογότυπο της εταιρείας, ένα πιασάρικο σλόγκαν, προειδοποιήσεις και οδηγίες προϊόντων ή ειδικές προσφορές πωλήσεων.

Ξεκινήστε το Custom Cardboard Display Project

Όταν συνεργάζεστε με το Creative Displays Now, συνεργάζεστε με έναν κορυφαίο σχεδιαστή και κατασκευαστή οθονών POP. Παράγουμε μια μεγάλη ποικιλία από οθόνες προϊόντων από χαρτόνι, σχεδιάζοντας επαγγελματικά κάθε τύπο θήκης, από οθόνες πολλαπλών επιπέδων έως οθόνες προσαρμοσμένου δαπέδου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μια εκτίμηση για την προβολή του προϊόντος σας ή καλέστε μας στο 1-866-244-2214 για να συζητήσουμε τις ιδέες σας για μια προσαρμοσμένη προβολή προϊόντος.

παραγγείλετε μια προσαρμοσμένη οθόνη από χαρτόνι σήμερα