Προγράμματα Συγχώρεσης Δανείων Εμπορικών Σχολείων

Προγράμματα Συγχώρεσης Δανείων Εμπορικών Σχολείων

November 14, 2022 0 Von admin

Η συγχώρεση φοιτητικού δανείου ισχύει για διάφορα πτυχία, ακόμη και για εμπορικές σχολές.

Εάν παρακολουθήσατε σχολείο για επισκευή HVAC, κοσμετολογία, μαγειρικές τέχνες ή οποιοδήποτε άλλο εμπορικό πρόγραμμα, τα φοιτητικά σας δάνεια θα μπορούσαν να πληρούν τις προϋποθέσεις για ένα από αυτά τα προγράμματα διαγραφής φοιτητικών δανείων.

Καλύπτουμε τους παράγοντες που κάνουν τα φοιτητικά δάνεια εμπορικών σχολών μοναδικά και πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν τα δάνειά σας για εμπορικές σχολές πληρούν τις προϋποθέσεις για διαγραφή δανείου.

Γιατί τα Εμπορικά Σχολικά Δάνεια είναι Μοναδικά

Σε αντίθεση με ένα κοινοτικό κολέγιο ή ένα παραδοσιακό πανεπιστήμιο, οι εμπορικές σχολές δεν είναι απαραίτητα διαπιστευμένος και δεν μπορεί να προσφέρει πτυχία δύο ή τεσσάρων ετών. Σε πολλές περιπτώσεις, τα σχολεία προσφέρουν σύντομα προγράμματα που σας επιτρέπουν να ικανοποιήσετε τις κρατικές και τοπικές εκπαιδευτικές απαιτήσεις για να λειτουργήσετε ως αδειούχος επαγγελματίας.

Όταν μια εμπορική σχολή ή ένα εμπορικό πρόγραμμα δεν είναι διαπιστευμένο, δεν μπορείτε να λάβετε ομοσπονδιακά φοιτητικά δάνεια για να χρηματοδοτήσετε την εκπαίδευσή σας. Μπορεί να έχετε καλύψει το κόστος σας με ιδιωτικά φοιτητικά δάνεια, πιστωτικές κάρτες ή άλλο είδος χρηματοδότησης. Αυτές οι εναλλακτικές επιλογές δανείου δεν καλύπτονται συνήθως από προγράμματα διαγραφής φοιτητικών δανείων επειδή δεν είναι πραγματικά φοιτητικά δάνεια.

Πληροίτε τις προϋποθέσεις εάν λάβατε ομοσπονδιακό δάνειο

Γενικά, η συγχώρεση φοιτητικού δανείου επικεντρώνεται στην ομοσπονδιακή συγχώρεση δανείων. Τούτου λεχθέντος, πολλές εμπορικές σχολές, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων κερδοσκοπικών κολεγίων, είναι διαπιστευμένες. Εάν πήρατε δάνεια για να παρακολουθήσετε μια εμπορική σχολή, πιθανότατα πήρατε κάποια ομοσπονδιακά φοιτητικά δάνεια για να χρηματοδοτήσετε την εκπαίδευσή σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις για ένα από τα ακόλουθα προγράμματα διαγραφής δανείων σε εμπορικές σχολές.

Συγχώρεση του Μπάιντεν από 10.000 έως 20.000 δολάρια

Εάν λάβατε ομοσπονδιακά δάνεια, μπορεί να δικαιούστε έως και 10.000-20.000 $ για συγχώρεση φοιτητικού δανείου στο πλαίσιο του Προγράμματος Συγχώρεσης Δανείων του Προέδρου Μπάιντεν.

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για ομοσπονδιακούς δανειολήπτες:

  • Άτομα που έχουν προσαρμοσμένο ακαθάριστο εισόδημα του λιγότερο από 125.000 $
  • Παντρεμένα ζευγάρια με συνδυασμένο προσαρμοσμένο ακαθάριστο εισόδημα λιγότερο από 250.000 $

Το πρόγραμμα παρέχει μέχρι:

  • 20.000 $ στον Pell Grant αποδέκτες που πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια
  • 10.000 $ για όλους τους άλλους δανειολήπτες που πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια

Εάν πήρατε ομοσπονδιακά δάνεια για να πληρώσετε για εμπορική σχολή, μπορείτε να συμπληρώσετε την Εφάπαξ Αίτηση Συγχώρεσης Φοιτητικού Δανείου εδώ.

Απαλλαγή κλειστού σχολείου

Μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις για το Απαλλαγή κλειστού σχολείου πρόγραμμα εάν το σχολείο σας έκλεινε ενώ εγγραφόσασταν. Η Απαλλαγή από το Κλειστό Σχολείο είναι διαθέσιμη μόνο εάν δεν μπορέσατε να ολοκληρώσετε την εκπαίδευσή σας μέσω κάποιων εναλλακτικών τρόπων, όπως η μεταφορά πιστωτικών μονάδων ή ένα πρόγραμμα «διδάσκω» σε άλλο σχολείο.

Τον Αύγουστο του 2021, το Το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ διέθεσε 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια σε 115.000 δανειολήπτες που παρακολούθησαν το πλέον ανενεργό Τεχνικό Ινστιτούτο ITT (ITT).

Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα απαλλαγής. Έχει έναν οδηγό σχολείο προς σχολείο, ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε τα ακριβή βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να προχωρήσετε σε απαλλαγή, εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις.

Προστασία δανειοληπτών για απαλλαγή αποπληρωμής

Η Απαλλαγή από την Άμυνα Δανειοληπτών για την Αποπληρωμή επιτρέπει την εξόφληση ομοσπονδιακών φοιτητικών δανείων λόγω επιβλαβών πράξεων ενός σχολείου, παραποιήσεων ή παραλείψεων γεγονότων. Οι μαθητές που δανείστηκαν χρήματα για να φοιτήσουν σε ένα σχολείο που τους είπε ψέματα μπορεί να μπορέσουν να εξοφλήσουν τα δάνειά τους.

Εάν το σχολείο σας υπέγραψε ποτέ φοιτητικά δάνεια εκ μέρους σας ή παραποιήθηκαν πληροφορίες σχετικά με οποιοδήποτε από τα παρακάτω, μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις για την υπεράσπιση του δανειολήπτη έναντι της απαλλαγής αποπληρωμής.

  • Ποσοστά αποφοίτησης
  • ποσοστά απασχόλησης
  • Κέρδη μετά την αποφοίτηση
  • Προσόντα δασκάλου
  • Δυνατότητα μεταφοράς
  • Άλλα υλικά θέματα

Πρόσφατα, μια ομαδική αγωγή (Sweet v. Cordona) οδήγησε σε δισεκατομμύρια δολάρια αυτόματης ελάφρυνσης σε περίπου 200.000 δανειολήπτες. Εάν πιστεύετε ότι το σχολείο σας σας παραπλάνησε ή σας επηρέασε με δόλια να δανειστείτε χρήματα για το σχολείο, συμπληρώστε το Εφαρμογή υπεράσπισης δανειοληπτών.

Η αίτηση για αυτήν την απαλλαγή δεν σημαίνει ότι τα δάνειά σας εξοφλούνται αυτόματα, επομένως συνεχίστε να πληρώνετε για τα δάνειά σας όσο εξετάζεται η υπόθεσή σας.

Απαλλαγή φοιτητικών δανείων σε πτώχευση

Τι γίνεται με τους δανειολήπτες ιδιωτών δανείων; Εάν δυσκολεύεστε με τις πληρωμές του φοιτητικού σας δανείου, η πτώχευση μπορεί να είναι μια επιλογή για εσάς. Τόσο ομοσπονδιακό όσο και ιδιωτικό Τα φοιτητικά δάνεια μπορούν να εξοφληθούν σε περίπτωση πτώχευσης.

Ορισμένα φοιτητικά δάνεια απαιτούν από εσάς να αποδείξετε «αδικαιολόγητες δυσκολίες» κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πτώχευσης. Ωστόσο, ορισμένα δάνεια εμπορικών σχολείων είναι ιδιωτικό χρέος που μπορεί να αντιμετωπιστεί το ίδιο με το χρέος πιστωτικής κάρτας. Εάν παρακολουθήσατε εμπορική σχολή σε μη διαπιστευμένη σχολή, το φοιτητικό σας δάνειο θα μπορούσε να εξοφληθεί πλήρως σε διαδικασίες πτώχευσης.

Άλλα Προγράμματα Συγχώρεσης Δανείων

Τα προγράμματα δανείων για ειδικά σχολεία εμπορίου είναι ελάχιστα, αλλά υπάρχουν μυριάδες προγράμματα διαγραφής δανείων με βάση την πολιτεία σας, το επάγγελμά σας και άλλους παράγοντες.

Ελέγξτε αυτά τα κρατικά προγράμματα διαγραφής δανείων για να δείτε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για κάποιο από αυτά. Ορισμένες πολιτείες θα προσφέρουν προγράμματα διαγραφής δανείων για διάφορους λόγους, ακόμη και απλά πράγματα όπως η αγορά σπιτιού. Τα προγράμματα μπορούν να σας βοηθήσουν να μειώσετε τις πληρωμές σας διατηρώντας παράλληλα τα δάνειά σας σε καλή κατάσταση, όλα αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ή να αποκαταστήσετε την πίστωσή σας.