Πώς να σχεδιάσετε μια βραβευμένη οθόνη POP

Πώς να σχεδιάσετε μια βραβευμένη οθόνη POP

November 29, 2022 0 Von admin

πώς να σχεδιάσετε μια βραβευμένη ποπ οθόνη

Στο σημερινό περιβάλλον λιανικής, οι οθόνες σημείων αγοράς (POP) είναι ένα κρίσιμο εργαλείο για την αύξηση των πωλήσεων και την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας. Αλλά με τόσα πολλά προϊόντα στην αγορά, πώς σχεδιάζετε μια οθόνη που θα ξεχωρίζει;

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε συμβουλές για τη δημιουργία μιας βραβευμένης οθόνης POP. Από τα υλικά και την επωνυμία έως τη διάταξη και τη συσκευασία, θα μοιραστούμε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια οθόνη που θα τραβήξει την προσοχή και θα κάνει πωλήσεις.

Σχεδιασμός οθονών POP

Όταν πρόκειται για την επόμενη οθόνη POP σας, έχετε υπόψη σας αυτές τις συμβουλές σχεδίασης:

  1. Βεβαιωθείτε ότι η οθόνη σας είναι έντονη: Πρώτον, η οθόνη σας πρέπει να είναι ελκυστική και οπτικά ελκυστική. Στο Creative Displays Now, αξιοποιούμε τα φωτεινά χρώματα της επωνυμίας και τα έντονα γραφικά για να σταματήσουμε τους πελάτες να παρακολουθούν.
  2. Να είσαι δημιουργικός: Οι καλύτερες οθόνες είναι μοναδικές και επιτρέπουν στην επωνυμία σας να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Η δημιουργικότητα επιτρέπει στις οθόνες POP να ενισχύουν τις πωλήσεις, να βελτιώνουν την εμπειρία αγορών και να φέρουν επανάσταση στην αντίληψη της επωνυμίας.
  3. Τραβήξτε την προσοχή στο προϊόν σας με απλότητα: Δεύτερον, η οθόνη θα πρέπει να έχει ένα σχέδιο που να τονίζει το προϊόν σας, όχι να το μειώνει. Ένας περίπλοκος σχεδιασμός μπορεί να μπερδέψει τους πελάτες και να κάνει την οθόνη σας πιο δύσκολη να θυμάστε. Συνιστούμε καθαρές διατάξεις που τονίζουν το προϊόν.
  4. Δημιουργήστε μια λογική διάταξη: Η οθόνη σας θα πρέπει να είναι εύκολη στην κατανόηση και την πλοήγηση για τους πελάτες. Βεβαιωθείτε ότι η οθόνη σας έχει σαφή σήμανση και εύκολη κατανόηση. Οι αγοραστές θα πρέπει να δουν γρήγορα τα προωθούμενα προϊόντα και να ξέρουν πώς να επωφεληθούν από την προσφορά.
  5. Διατηρήστε το γερό: Μια καλοφτιαγμένη οθόνη θα αντέχει στις ακαμψίες της καθημερινής χρήσης και θα διαρκέσει περισσότερο από τις φθηνές αντίστοιχες. Οι δομικοί σχεδιαστές στο Creative Displays Now χρησιμοποιούν ανθεκτικό κυματοειδές χαρτόνι για προσαρμοσμένες οθόνες.

που ειδικεύεται σε οθόνες POP υψηλής ποιότητας

Εμφανίζει προσαρμοσμένο σημείο αγοράς

Είστε έτοιμοι να αυξήσετε τις πωλήσεις με μια εντυπωσιακή και βραβευμένη προβολή σημείου αγοράς; Στη Creative Displays Now, ειδικευόμαστε στη δημιουργία οθονών POP υψηλής ποιότητας που επιτυγχάνουν γρήγορα αποτελέσματα. Επιπλέον, όλες οι οθόνες μας αποτελούνται από βιώσιμα υλικά και μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να αντικατοπτρίζουν την ταυτότητα της επωνυμίας σας.

Οι οθόνες μας έχουν κερδίσει πάνω από 100 βραβεία βιομηχανίας. Είτε χρειάζεστε μια συμπαγή οθόνη πάγκου είτε θέλετε να ρίξετε τον ανταγωνισμό από το νερό με μια προσαρμοσμένη οθόνη δαπέδου που δεν χάνεται, μπορείτε να βρείτε τη σωστή εφαρμογή για την επωνυμία και το προϊόν σας στο Creative Displays Now!

ενισχύστε τις πωλήσεις σας με οθόνες POP

Δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη οθόνη POP σήμερα

Δημιουργούμε προσαρμοσμένες οθόνες σημείου αγοράς για να σας βοηθήσουμε να ξεχωρίζετε από το πλήθος. Η ομάδα των ειδικών μας θα δημιουργήσει οτιδήποτε, από απλές οθόνες που τονίζουν τα προϊόντα σας στο κατάστημα μέχρι διαδραστικές οθόνες. Θα αναπτύξουμε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο οθόνης POP που ταιριάζει στους στόχους της επωνυμίας σας και του μάρκετινγκ σε όλη τη διαδικασία μας. Δείτε το χαρτοφυλάκιό μας και τις ιστορίες επιτυχίας για να δείτε τις δυνατότητες.

Είστε έτοιμοι να αυξήσετε τις πωλήσεις σας με προσαρμοσμένες οθόνες POP; Ξεκινήστε με το Creative Displays τώρα!

Δημοσιεύτηκε στο Σχεδιασμός Οθόνης και Συσκευασίας