Στέκομαι ενάντια στην αδικία

Στέκομαι ενάντια στην αδικία

Juni 29, 2020 0 Von admin

Στη LewerMark Student Insurance προστατεύουμε περήφανα τους διεθνείς και Αμερικανούς φοιτητές κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής τους σταδιοδρομίας. Οι μαθητές μας προέρχονται από χώρες σε όλο τον κόσμο μας, αντιπροσωπεύοντας αμέτρητες εθνότητες και πολιτισμικά υπόβαθρα και, το πιο σημαντικό, διαθέτουν πλούσια ταλέντα και διαφορετικές προοπτικές. Εκτιμούμε την ασφάλεια των μαθητών με το θάρρος τους να χτίζουν γέφυρες —πολιτιστικές, ακαδημαϊκές και κοινωνικές, και τους υποστηρίζουμε καθώς εξερευνούν και βελτιώνουν τη ζωή τους υψώνοντας τη φωνή τους ενάντια στην αδικία και τις διακρίσεις. Σε αυτό το πνεύμα, υποστηρίζουμε επίσης τη μαύρη κοινότητα καθώς μιλάει ανοιχτά και στέκεται ενάντια σε κάθε αδικία.

Επαναλαμβάνουμε έντονα τον συνεργάτη μας για την ευημερία των μαθητών, Έργα ζωήςδηλώνοντας,

«Όταν μια ομάδα της κοινωνίας μας πέφτει θύμα συστημικών διακρίσεων, ρατσισμού και βίας, μας επηρεάζει όλους. Η κοινωνία μας δεν έχει θέση για βία με ρατσιστικά κίνητρα ή οποιουδήποτε είδους αναίσθητη συμπεριφορά. Είναι ευθύνη του καθενός από εμάς να είμαστε ενωμένοι και να καταδικάζουμε ενεργά τον ρατσισμό, τις διακρίσεις, το μίσος και τη βία».

Η Συμμαχία είναι κρίσιμη για την ανάπτυξη μιας υγιούς, αμοιβαίας κατανόησης και σεβασμού για κάθε άτομο και κοινότητα στον έναν κόσμο μας, και πρέπει να σταθούμε όρθιοι και με τόλμη ενάντια στην ανθρώπινη αδικία σε όλες τις διχαστικές μορφές της. Κάθε γενιά πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων για να προστατεύσει εκείνες τις αξίες που αναδεικνύουν το καλύτερο της ανθρωπότητας και θα σταθούμε μαζί για να εξασφαλίσουμε και να διατηρήσουμε το συλλογικό καλό για την ευημερία όλων.

Συγγραφέας: Νικ Μοχλός

Ο Νικ είναι αντιπρόεδρος στο The Lewer Agency. Έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στη συμβουλευτική παροχής παγκόσμιων παροχών και ανθρώπινου δυναμικού και βοήθησε στην ανάπτυξη μιας ομάδας συμβούλων παγκόσμιων παροχών από δύο σε 25 σε εθνικό επίπεδο. Είναι υπότροφος της International Society of Certified Employee Benefit Specialists (ISCEBS), πιστοποιημένος ως Παγκόσμιος Επαγγελματίας Ανθρώπινου Δυναμικού (GPHR) και έχει άδεια στην ασφάλιση ζωής, ατυχημάτων και υγείας. Το ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων του Nik περιλαμβάνει ορειβασία, πεζοπορία, κιθάρα και ζωντανή μουσική, ανάγνωση, παρακολούθηση ταινιών, ενημέρωση για τρέχοντα γεγονότα, τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων, καλό φαγητό και ποτό, μεγάλες βόλτες στην παραλία και πλέξιμο.