Σχεδιασμός οθονών γύρω από τις απαιτήσεις συσκευασίας της Walmart

Σχεδιασμός οθονών γύρω από τις απαιτήσεις συσκευασίας της Walmart

November 30, 2022 0 Von admin

σχεδιασμός οθονών για το Walmart

Η Creative Displays Now δημιουργεί οθόνες σημείου αγοράς που πηγαίνουν στη Walmart και σε άλλους εθνικούς λιανοπωλητές για περισσότερα από 50 χρόνια. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη πώς οι απαιτήσεις προβολής δαπέδου Walmart ενδέχεται να επηρεάσουν τις αποστολές των προϊόντων σας. Οπλίζοντας τον εαυτό σας με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτά τα πρότυπα μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα βασικά και να μάθετε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να προετοιμαστείτε να πουλήσετε τα προϊόντα σας σε αυτό το μεγάλο κατάστημα λιανικής.

Τι είναι η συσκευασία έτοιμη για λιανική;

Η Walmart επιβάλλει επί του παρόντος όλες οι συσκευασίες προϊόντων να είναι έτοιμες για λιανική ή έτοιμες για αποθήκευση. Οι συσκευασίες έτοιμες για λιανική πώληση είναι ελκυστικές για τους πελάτες και είναι διαθέσιμες για άμεση πώληση. Αυτό το πρότυπο βοηθά στην απλοποίηση της ρύθμισης οθονών εμπορικών προϊόντων για πολυάσχολους υπαλλήλους καταστημάτων. Τα προϊόντα που κατασκευάζονται με συσκευασίες έτοιμες για λιανική πώληση μπορούν να μπουν στα ράφια πιο γρήγορα και τα καταστήματα μπορούν επίσης να αποφύγουν να κάνουν πρόσθετη εργασία για την προετοιμασία των προϊόντων.

Η Walmart εκπαιδεύει συνήθως τους υπαλλήλους της να αγγίζουν προϊόντα μόνο μία φορά, γι‘ αυτό η εταιρεία αναμένει από τους προμηθευτές να παρέχουν συσκευασίες που απαιτούν ελάχιστη αποσυσκευασία. Η Walmart έχει καταβάλει προσπάθειες τα τελευταία χρόνια να επικεντρωθεί περισσότερο σε αυτό το στυλ συσκευασίας, επειδή οι ασυνέπειες στα μεγέθη συσκευασίας και στα σημεία τιμών επηρέασαν την παραγωγικότητα στο παρελθόν.

Η εργασία αποτελεί σημαντικό μέρος του κόστους του λιανοπωλητή, το οποίο περιλαμβάνει την έκθεση προϊόντων στα ράφια και την απόρριψη τυχόν υπολειμμάτων συσκευασίας ή προϊόντων. Οι συσκευασίες έτοιμες για λιανική πώληση βοηθούν σε αυτό το πρόβλημα, επειδή συχνά βασίζεται σε ανακυκλώσιμα, επαναχρησιμοποιήσιμα υλικά από χαρτόνι.

Τα οφέλη των απαιτήσεων συσκευασίας έτοιμη για λιανική πώληση

Το συμπέρασμα είναι ότι οι προμηθευτές μπορούν να πουλήσουν περισσότερα προϊόντα γρηγορότερα σε καταστήματα με τούβλα και κονιάματα με συσκευασία που συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές οθόνης της Walmart. Ακολουθούν λεπτομέρειες σχετικά με τα σημαντικά πλεονεκτήματα.

 • Μια βελτιωμένη παρουσίαση: Οι οθόνες έτοιμες για διάθεση στα καταστήματα είναι ελκυστικές για τους πελάτες και μπορούν να έχουν περίτεχνα σχέδια.
 • Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά: Μπορείτε να προσθέσετε εξατομικευμένα στοιχεία για να προσαρμόσετε τη συσκευασία λιανικής σας. Σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να βρει η ομάδα δημιουργικού σχεδιασμού σας είναι μια επιλογή.
 • Περισσότερες επιλογές καταστήματος: Μια οθόνη έτοιμη για λιανική πώληση μπορεί να τοποθετηθεί σε μια παλέτα δαπέδου ή να μπει σε μια συγκεκριμένη περιοχή ενός καταστήματος Walmart, όπως „action alley“. Είναι επίσης ανεξάρτητα, επιτρέποντας στους υπαλλήλους να τα στήνουν χωρίς εξαρτήματα ραφιών για να τα υποστηρίζουν.
 • Μεγαλύτερες οθόνες: Μια μεγαλύτερη επιφάνεια για προβολή σημαίνει περισσότερο χώρο για τους πελάτες να παρατηρήσουν τα προϊόντα σας. Για παράδειγμα, οι οθόνες που παρουσιάζουν χαρακτήρες από τη δημοφιλή κουλτούρα τείνουν να είναι επιτυχημένες. Οι προσαρμοσμένες οθόνες μπορούν να έχουν μεγάλα πάνελ για ελκυστικά γραφικά που θα τραβήξουν περισσότερο το ενδιαφέρον.
 • Η προσιτή τιμή: Οι προμηθευτές πληρώνουν για τις οθόνες τους και ορίζουν τις τιμές τους με βάση τη συνολική αξία των προϊόντων, κάτι που είναι καλύτερο για τη Walmart.
 • Γρήγορη αντικατάσταση: Οι έμποροι λιανικής και οι προμηθευτές μπορούν να αλλάξουν γρήγορα τις παρωχημένες οθόνες όταν έρθει η ώρα να προωθήσουν νέα προϊόντα.
 • Στοχεύει στις ανάγκες των καταναλωτών: Η Walmart στοχεύει να παρέχει λύσεις για συγκεκριμένες ανάγκες, γι‘ αυτό και οι εποχιακές οθόνες είναι μια σοφή επιλογή. Οι δημοφιλείς οθόνες Walmart ενδέχεται να προωθούν προϊόντα για την επιστροφή στο σχολείο, καλοκαιρινά ψυχαγωγικά προϊόντα και καραμέλες και λιχουδιές με θέμα τις διακοπές.
 • Συμπαγής σχεδιασμός: Μπορείτε να τοποθετήσετε περισσότερα προϊόντα σε μια προσαρμοσμένη οθόνη σχεδιασμένη για εξοικονόμηση χώρου. Είναι επίσης πιο βολικό για τους υπαλλήλους του καταστήματος εάν τα προϊόντα γλιστρούν αυτόματα προς τα εμπρός όταν ένας πελάτης παίρνει ένα.

Επιλογές εμφάνισης Walmart

Δείτε μερικά από τα επιτυχημένα προγράμματα προβολής που σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε πρόσφατα ειδικά για προϊόντα που κυκλοφορούν στη Walmart.

1. Κυματοειδής οθόνη παλετών λιανικής

Αυτή η οθόνη κυματοειδούς παλέτας λιανικής επιτρέπει αγορές από όλες τις πλευρές, αξιοποιώντας την προώθηση και προσελκύοντας τα βλέμματα των καταναλωτών. Αυτός ο σχεδιασμός παρέχει αντοχή και ανθεκτικότητα ενώ επιτρέπει μια απλή συναρμολόγηση στο κατάστημα.

Τα κυματοειδές υλικά είναι πιο ανθεκτικά και μακράς διαρκείας από το παραδοσιακό χαρτόνι. Αυτές οι οθόνες παλετών έχουν λειτουργικά απλοϊκό σχεδιασμό και είναι εύκολο να επαναχρησιμοποιηθούν ή να ανακυκλωθούν μόλις φτάσουν στο τέλος της ζωής τους.

2. Εμφάνιση λιανικής πώλησης πλήρους παλέτας

Οι οθόνες πλήρους παλέτας προσαρμόζονται ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στο προϊόν, καθιστώντας τις μια ασφαλή επιλογή για την κυκλοφορία νέων αντικειμένων. Οι τσέπες μπορούν να χωρέσουν προϊόντα πολλών διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών, επιτρέποντας στους πελάτες εύκολη πρόσβαση. Μπορείτε να προσθέσετε ένα δημιουργικό σχέδιο για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το παράδειγμα μιας Full Pallet Retail Display Creative Displays Now (Great Northern Instore) που αναπτύχθηκε για χρήση στη Walmart για να συνοδεύσει την κυκλοφορία της τσίχλας της Wrigley σε μέγεθος μικρο συσκευασίας. Η οθόνη έδωσε έμφαση στο μέγεθος των συσκευασιών τσίχλας, με πλαϊνά πάνελ με μοναδικά μέσα καθρέφτη που μοιάζουν με καθρέφτες «διασκεδαστικού σπιτιού». Αυτό το σχέδιο προκάλεσε την περιέργεια των καταναλωτών από απόσταση, τραβώντας τους στην οθόνη. Τα αποτελέσματα των πωλήσεων έδειξαν ότι αυτή η προβολή επέτρεψε στα καταστήματα Walmart να ξεπεράσουν τους στόχους εκκίνησης.

3. Προσαρμοσμένη κυματοειδής οθόνη Power Wing

Σχεδιάσαμε την Custom Corrugated Power Wing Display ειδικά για λανσαρίσματα προϊόντων Walmart, βελτιστοποιώντας το merchandising του προϊόντος, παραμένοντας εντός των απαιτήσεων προβολής του καταστήματος. Οι οθόνες Power wing αποτελούνται από ανθεκτικά, φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και έχουν μεγάλη ποικιλία στην εκτέλεσή τους.

Το Creative Displays Now έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τα σχέδια των προϊόντων μας, συμπεριλαμβανομένου του Χρυσού Βραβείου. Μπορείτε να δείτε περισσότερες από τις βραβευμένες οθόνες μας, συμπεριλαμβανομένων των εκπληκτικών οθονών με ηλεκτρικά φτερά.

οθόνες ηλεκτρικής πτέρυγας

Ποιες είναι οι απαιτήσεις συσκευασίας της Walmart;

Η Walmart λαμβάνει μέτρα για να διασφαλίσει ότι οι υπάλληλοι του καταστήματος χειρίζονται τα προϊόντα όσο το δυνατόν λιγότερο για να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα και να διατηρήσουν το κόστος σε χαμηλά επίπεδα. Ως προμηθευτής της Walmart, πρέπει να τηρείτε αυτά τα πρότυπα.

 • Συσκευασία έτοιμη για λιανική πώληση που είναι εύκολη στην αποθήκευση και την αγορά
 • Αναμφισβήτητη επισήμανση που προσδιορίζει τι υπάρχει μέσα
 • Τα αναμενόμενα τυπικά ύψη
 • Τιμολόγηση ενός προϊόντος
 • Ο κανόνας των δύο συσκευασιών, που απαιτεί την τακτοποίηση των χαρτοκιβωτίων με συγκεκριμένη σειρά

Ποιες είναι οι απαιτήσεις προβολής ορόφου της Walmart;

Το Walmart Secondary Packaging RRP Standards είναι ένας οδηγός που εξερευνά λεπτομερώς τις οδηγίες προβολής. Αυτό το εγχειρίδιο αποτελείται από εκατοντάδες σελίδες, επομένως, αν αναζητάτε συγκεκριμένες πληροφορίες για τον κλάδο σας, σας βοηθά να επικοινωνήσετε με επαγγελματίες συσκευασίας που ξέρουν πώς να μάρκετινγκ στη Walmart.

Οι επιφάνειες δαπέδου πρέπει να συμμορφώνονται με τις οδηγίες οθόνης της Walmart για συσκευασίες έτοιμες για λιανική πώληση. Μερικοί άνθρωποι τις αποκαλούν „αρκετά καταραμένες γρήγορες“ οθόνες επειδή είναι τόσο απλές στη ρύθμιση. Οποιαδήποτε επιπλέον υλικά συσκευασίας χρησιμοποιούνται για την ασφαλή μεταφορά των οθονών πρέπει να δημιουργούν ελάχιστα απόβλητα.

Οι απαιτήσεις PDQ περιλαμβάνουν τη χρήση προσυσκευασμένων οθονών παλετών που ακολουθούν συγκεκριμένες διαμορφώσεις, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηρισμών ως τετάρτου, μισού ή πλήρους μεγέθους για τους αποστολείς PDQ. Οι κατασκευαστές πρέπει επίσης να χρησιμοποιούν εγκεκριμένα υλικά και δομές για να διασφαλίσουν ότι οι οθόνες παλετών αντέχουν τη μεταφορά και το χειρισμό.

Ποιους τύπους οθονών έτοιμων για λιανική πώληση χρησιμοποιεί η Walmart;

Η Walmart διαθέτει διάφορα προϊόντα, όπως τρόφιμα, παιχνίδια και παιχνίδια, οικιακά είδη και πολλά άλλα. Γι‘ αυτό οι οθόνες που κατασκευάζονται για καυτά αντικείμενα πρέπει να είναι ευέλικτες. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα οθονών λιανικής που θα δεχτεί η Walmart.

 • Προσωρινές εμφανίσεις σημείων λιανικής: Αυτές οι βιώσιμες οθόνες είναι εύκολο να απορριφθούν αφού εξυπηρετήσουν τον σκοπό τους.
 • Στοιβαγμένοι δίσκοι: Αυτός ο τύπος οθόνης εξοικονομεί χώρο με κατακόρυφη διαμόρφωση για να κρατά τα προϊόντα μακριά για την εύκολη πρόσβαση των πελατών.
 • Το Sidekick εμφανίζει: Αυτό το στυλ, που ονομάζεται επίσης οθόνη power wing, είναι ιδανικό για τοποθέτηση σε τοποθεσίες με μεγάλη κίνηση.
 • Εμφανίζει το καπάκι τέλους: Αυτή η οθόνη είναι εξαιρετική για τοποθέτηση στο τέλος ενός διαδρόμου καταστήματος.
 • Δίσκοι οθόνης: Ένας δίσκος προβολής ή ένα δοχείο προσφέρει έναν ελκυστικό τρόπο για να παρουσιάσετε πολύτιμα ή οπτικά ευχάριστα προϊόντα.

Δημιουργήστε την οθόνη POP σας σήμερα

Χρειάζεστε βοήθεια για να μεταφέρετε τα προϊόντα σας στη Walmart και σε άλλα μεγάλα καταστήματα; Διαβάστε τον διαδικτυακό μας οδηγό. Οι οθόνες POP μας πληρούν όλες τις απαιτήσεις της Walmart και μπορούν να ανεβάσουν την επωνυμία σας στο επόμενο επίπεδο.

Όταν είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε την οθόνη POP σας, επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

δημιουργήστε την οθόνη POP σας σήμερα