Τα υπέρ και τα κατά της αναβολής εισαγωγής

Τα υπέρ και τα κατά της αναβολής εισαγωγής

Juni 22, 2020 0 Von admin

Διεθνής Φοιτητής που σπουδάζει στο σπίτι

Οπως και τα πανεπιστήμια συνεχίζουν να κάνουν εικασίες σχετικά με το πώς θα είναι το φθινοπωρινό εξάμηνο του 2020, οι διεθνείς φοιτητές πρέπει να βρουν πώς να εξισορροπήσουν καλύτερα την επιθυμία τους να ξεκινήσουν μια καριέρα στο κολέγιο αυτό το φθινόπωρο σε σχέση με τις ρυθμιστικές προκλήσεις, τις υποδομές και τα ταξίδια που αντιμετωπίζουν. Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι οι μαθητές είναι πρόθυμοι να ξεκινήσουν τα μαθήματα. Ο Ryan Griffin, Διευθυντής Εισαγωγών στο Πανεπιστήμιο του Missouri – Columbia λέει, «Οι περισσότεροι προπτυχιακοί φοιτητές έχουν δείξει την επιθυμία να διατηρήσουν τη θέση των εισαγωγών τους και επικοινωνήστε μαζί μου προσπαθώντας να καταλάβω ποιες επιλογές έχουν».

Για να γεφυρωθεί αυτή η επιθυμία με την πραγματικότητα, τα σχολεία σχεδιάζουν ήδη τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου να ξεκινήσουν ή να πραγματοποιηθούν εξ ολοκλήρου διαδικτυακά. Ο Γκρίφιν σημειώνει, «Οι προπτυχιακοί φοιτητές ήταν πρόθυμοι να ξεκινήσουν διαδικτυακά, αλλά μπορεί να υπάρξει κάποιο σοκ με αυτοκόλλητα εάν τα πανεπιστήμια δεν προσαρμόσουν τις τιμές στο τοπικό κόστος για τους διεθνείς φοιτητές». Αυτές οι εναλλακτικές μπορεί επίσης να μην είναι εκείνες για τις οποίες είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν, ειδικά επειδή είναι online μαθήματα θεωρείται λιγότερο πολύτιμο παρά διδασκαλία στην πανεπιστημιούπολη, αυτοπροσώπως.

Πέρα από το κόστος των διαδικτυακών μαθημάτων, οι διεθνείς φοιτητές αντιμετωπίζουν και άλλες προκλήσεις αυτό το φθινόπωρο. Τα κολέγια που δεσμεύονται για μαθήματα εντός της πανεπιστημιούπολης αυτό το φθινόπωρο είναι πιθανό να επιβάλουν περιορισμούς. Για πολλούς ξένους φοιτητές, αυτοί οι περιορισμοί μπορεί να μην είναι αποδεκτές εναλλακτικές λύσεις για τις εμπειρίες του κολεγίου-ή σπουδών στο εξωτερικό-που ήλπιζαν. Επιπλέον, καθώς τα προξενεία και οι πρεσβείες παραμένουν κλειστά, οι νέοι υποψήφιοι φοιτητές θα δυσκολευτούν να αποκτήσουν φοιτητικές βίζες εν καιρώ — και αυτό αν είναι ίσοι επιτρέπεται στη χώρα.

Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το 53% των υποψηφίων ξένων φοιτητών λέει ότι τα σχέδιά τους να σπουδάσουν στο εξωτερικό έχουν επηρεαστεί από την πανδημία του κορωνοϊού. ο ίδια έρευνα διαπίστωσε ότι σχεδόν οι μισοί (46%) από αυτούς με επηρεαζόμενα σχέδια δήλωσαν ότι θα αναβάλουν ή θα καθυστερήσουν τη διεθνή εκπαίδευσή τους μέχρι το εαρινό εξάμηνο.

Η αναβολή εισδοχής δεν είναι ο κανόνας, αλλά ούτε και η πανδημία του κορωνοϊού, και οι διεθνείς φοιτητές αναγκάζονται να λάβουν ορισμένες σκληρές αποφάσεις. Για τον φοιτητή που δεν είναι ακόμα σίγουρος για το τι να κάνει το φθινόπωρο του 2020, εδώ είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αναβολής εισαγωγής:

Πλεονεκτήματα:

 1. Οι προηγούμενες αυστηρές πολιτικές εισαγωγής έχουν χαλαρώσει στα περισσότερα πανεπιστήμια και οι παράγοντες επιρροής όπως ο John Wilkerson στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα Μπλούμινγκτον υποστηρίζουν την ευελιξία αυτή τη στιγμή.1
 2. Οι μαθητές μπορεί να αισθάνονται πιο ασφαλείς στις χώρες καταγωγής τους και μπορούν:
  • Φροντίδα για τα μέλη της οικογένειας που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό.
  • Δώστε χρόνο στον κόσμο, στις ΗΠΑ και στα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης να εγκατασταθούν σε ένα νέο φυσιολογικό, μετά τον κορωνοϊό.
  • Παρατηρήστε τις ΗΠΑ από απόσταση κατά τη διάρκεια ενός προβάδισμα μέχρι τις ομοσπονδιακές εκλογές το φθινόπωρο.
  • Παραμείνουν στο σπίτι χωρίς να θυσιάσουν την αποδοχή τους σε ένα πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ
  • Αποφύγετε την αναγκαιότητα καραντίνας 14 ημερών και άλλες ταλαιπωρίες καθυστερώντας την άφιξή τους στην πανεπιστημιούπολη μέχρι το εαρινό εξάμηνο.
 3. Ανάλογα με την ευελιξία του ιδρύματός τους, ορισμένοι μαθητές θα μπορούσαν ακολουθήσει μαθήματα σε τοπικό κολέγιο και μεταφορά πιστώσεων.
 4. Οι σπουδαστές μπορούν να επωφεληθούν από ένα τοπικό πρόγραμμα έτους κενού ή μια μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία. Αυτού του είδους οι εμπειρίες μπορούν να προετοιμάσουν καλύτερα τους μαθητές τόσο για τον τρόπο ζωής της πανεπιστημιούπολης όσο και για σπουδές στο εξωτερικό και διδάσκουν σημαντικά κοινωνικά μαθήματα και μαθήματα ηγεσίας.

Μειονεκτήματα:

 1. Η αναβολή εισδοχής θα μπορούσε παρεμβαίνει στα ακαδημαϊκά προγράμματα, ιδιαίτερα σε μεταπτυχιακά προγράμματα. Σε αυτή την περίπτωση, η αναβολή θα μπορούσε ενδεχομένως να επηρεάσει την αποφοίτηση για αρκετά χρόνια. Όπως διερωτάται ο Γκρίφιν, «Τι θα λειτουργήσει για το πανεπιστήμιο και τους φοιτητές; Σκεφτείτε τι σημαίνει για την εργασία στο εργαστήριο και τη στελέχωση. Είναι πιθανό τα ακαδημαϊκά τμήματα να χάσουν το 60 έως 85 τοις εκατό της εισερχόμενης κοόρτης βοηθών διδασκαλίας. Πώς το φτιάχνεις αυτό;»
 2. Σύμφωνα με έναν αντιπρόεδρος εισαγωγώνοι φοιτητές θα μπορούσαν ουσιαστικά να ανταλλάσσουν ένα έτος κερδοφορίας μετά το κολέγιο με ένα έτος δυνητικά μειωμένου εισοδήματος και λιγότερων ευκαιριών.
 3. Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές μπορεί να προκαλέσουν ορισμένους μαθητές σταματήστε να παρακολουθείτε ή να ολοκληρώσετε το κολέγιο. Η αναβολή της εκπαίδευσης μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγή ψυχής ή περιστάσεων που κάνουν το σχολείο λιγότερο διαθέσιμο ή ελκυστικό.

Key Takeaway

Οι διεθνείς φοιτητές δείχνουν εξαιρετική αφοσίωση στους εκπαιδευτικούς τους στόχους, αλλά αυτό το φθινόπωρο θα δείξει σε ποιο βαθμό θα είναι αυτό. Όπως παρατηρεί ο Griffin, «Σίγουρα θα μάθουμε πώς θα είναι η ελαστικότητα ζήτησης το 2020». Ενώ οι μαθητές θα σταθμίσουν προσεκτικά τις επιλογές τους για το φθινόπωρο του 2020, τα σχολεία θα αποκτήσουν μια πληρέστερη προοπτική της συμπεριφοράς της αγοράς προσλήψεων. Η αναβολή εισδοχής μπορεί να είναι μια από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές για διεθνείς φοιτητές αυτό το φθινόπωρο και οι μαθητές πρέπει να εξετάσουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, να έχουν πλήρη αντίληψη της κατάστασής τους και να προχωρήσουν με σιγουριά. Τα πανεπιστήμια είναι σίγουρα με το μέρος τους και αναπτύσσουν λύσεις εκτός κουτιού, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει αναβολή εισαγωγής.

Υποσημειώσεις:
 1. Αλλαγές στη διεθνή κινητικότητα φοιτητών και στη λήψη αποφάσεων. John Wilkerson, NAFSA eConnection Conference. 3 Ιουνίου 2020.

Συγγραφέας: Jeffrey Foot, Ed.D

Ο Jeff Foot είναι ο Εκτελεστικός Διευθυντής της LewerMark και είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη νέων σχέσεων με τους πελάτες. Εντάχθηκε στο LewerMark αφού πέρασε 17 χρόνια στο Northwest Missouri State University όπου υπηρέτησε ως Διευθυντής Εισδοχής και Διεθνών Υποθέσεων. Ενώ ήταν στο πανεπιστήμιο υπηρέτησε επίσης ως Διευθυντής Διεθνών Υποθέσεων και Ειδικός Δεδομένων για το Διαπολιτισμικό Διεθνές Κέντρο. Έχει διδακτορικό δίπλωμα στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο του Μιζούρι, πτυχίο Master of Science στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση από το NMSU και πτυχίο Τεχνών Κοινωνιολογίας από το Πανεπιστήμιο του New Brunswick στον Καναδά. Ο Foot ηγήθηκε επίσης του προγράμματος αγγλικών ως δεύτερης γλώσσας στο Byuk Sung College στη Νότια Κορέα από το 1998 έως το 2000.