45+ Ιδέες για υγιεινό φαγητό σε κοιτώνα για να θρέψετε το πεινασμένο παιδί σας στο κολέγιο

45+ Ιδέες για υγιεινό φαγητό σε κοιτώνα για να θρέψετε το πεινασμένο παιδί σας στο κολέγιο

Februar 6, 2023 0 Von admin

Οι φοιτητές είναι απασχολημένοι και πεινασμένοι! Εδώ είναι 45+ ιδέες για υγιεινά τρόφιμα κοιτώνα που μπορούν να εφοδιαστούν για να παραμείνουν τρέφονται και ικανοποιημένοι.

Μια ποικιλία από ιδέες για φαγητό κοιτώνα κάθεται σε ένα ξύλινο τραπέζι, όπως μπανάνες, μήλα, κλημεντίνη, στιγμιαίο πλιγούρι βρώμης και πουρέ πατάτας, φυστικοβούτυρο, σοκολατένιο γάλα, σάλτσα μήλου και κύπελλο φρούτων.

Όταν ο γιος μου ξεκίνησε το κολέγιο, τον εγγράψαμε για ένα γενναιόδωρο πρόγραμμα γευμάτων. Σκεφτήκαμε ότι ανάμεσα σε τρεις αίθουσες φαγητού, καθώς και σε επιλογές εστιατορίου στην πανεπιστημιούπολη, θα ήταν καλυμμένος.

Αυτός ήταν ακόμη πεινασμένος.

Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν πολλές φορές που τα παιδιά του κολεγίου χρειάζονται γρήγορο, υγιεινό φαγητό κοιτώνα, όπως όταν…

  • Πεινούν αλλά οι τραπεζαρίες είναι κλειστές
  • Δεν έχουν χρόνο να σταματήσουν στην τραπεζαρία
  • Εξαντλούνται τα χρήματα που ξοδεύουν για φαγητό σε πακέτο και παράδοση
  • Δεν έχουν «swipes» για την εβδομάδα στο διατροφικό τους πρόγραμμα
  • Έχουν ξαφνικές αιχμές της πείνας μεταξύ των μαθημάτων και των δραστηριοτήτων
  • Απλώς χρειάζονται ένα διάλειμμα από το σχολικό φαγητό

Το να βοηθήσω το παιδί μου να εφοδιάσει το δωμάτιό του με μερικά υγιεινά σνακ και γεύματα στο κοιτώνα, το βοηθάει να θρέψει και κάνει το εξάμηνο λίγο πιο εύκολο (και για τους δύο).

Ψάχνετε για υγιεινή τροφή κοιτώνα για το παιδί σας να πάρει πίσω στο σχολείο – ή να στείλει το επόμενο πακέτο φροντίδας σας; Εδώ είναι περισσότερες από 45 ιδέες, συμπεριλαμβανομένων μερικών που μπορεί να σας αρέσουν μόνοι σας!

Έχω συμπεριλάβει τόσο αντικείμενα που φυλάσσονται σε ράφι που μπορούν να αποθηκευτούν σε κάδο, όσο και αντικείμενα ψύξης και κατεψυγμένα, καθώς πολλοί κοιτώνες διαθέτουν πλέον «μικροψυγείο» (συνδυασμός ψυγείο-καταψύκτη-φούρνο μικροκυμάτων).